Skype with Other


Haihh . . .
too wawa & sepet . .
i really miss both of you . .
dah bape hari tak skype weyh . . 
sedih bole tak  . 
haishh . . 
hari nie , ayu skype dengan org lain lak . .
err . .
abg angkat ayu jee keyh..



err. . 
mamat yg kat ats nie . .
name dia AHMAD DANIEL IZUL FALIQ..
panjang tak nme dia ?
pnjang kan . .
err , , dia ABANG ANGKAT ayu . .
tadi ayu skype ngn dia . . 
sebab ayu bosan & ayu cerite-2 pasal akim . .


lelaki kat atas nie lah nme dia akym . .
hurmm . .
akim ni kalau tak silap ANK BUAH abg nyel kodd. . 
err. . 

kayy laa . . tak tahuu nak cerita ape . .
hehe !

Dah bace ? Rate lah perasaan korang lepas bace post ni.

Really Miss Them !


Hai !
korang-2 . .
kenal diorang nie tak ?



yang lelaki tu sepet-2 tu name dia AINOL or ayu panggel dia SEPET . .
yg prempuan comel-2 tu name dia WAWA . .
ayu miss giler-2 lah nak SKYPE dgn diorang . .
dah 2 hari tak SKYPE. . 
tapi ayu ade CHAT la jugak dengan WAWA 2 hari walaupun tak dpt SKYPE . .
yg si SEPET tu . . 
Hari Jumaat dia busy sebab dia balek Air Tawar 2 coz ade keje kawen . .
Sabtu malam baru ayu mesej & chat dengan dia sekejap . . 
coz dia nak rest , penat katenye . .
Hari Ahad pagi nnt dia nak pegi balek Muar pulak . .
Macam-2 dia tu . . busy memanjang . . T.T

To my lovely Wawa & Ainol . .
I Really-2 Miss both of you so much !
even kite Tak pernah jumpe face to face . .
tapi ayu tak tahu kenape ayu RINDU korang tahap MAKSIMUM..
err . .
tak tahu lah kan kalau korang tak miss ayu langsung . .
peduli ape ayu korang miss ayu or tak . .
yang penting ayu miss korang , ,
Rindu weyh nak skype ngan korang . .
rindu nak tgok korang gelak , nk tgok korang gadoh . .
macam-2 lah rindu . .
<3


Dah bace ? Rate lah perasaan korang lepas bace post ni.

Kemas Bilik


Hai !
dah lame tak update blog ayu nie . .
Hehe ! so hari nie ayu nak update pasal ayu kemas bilik akak ayu . .
bilik dia kecik . .
tapi sampah banyak giler . .  tak caye ?
tengok gamba kat bawah nie . . 





amacam ?
bertimbun gila kan ? 
penat siot kemas . . dah la sorang-2 kemas bilek dia..
sempit pulak tu bilek dia..
bile ayu nak kemas kne plan satu persatu . .
tgok gmba bawah nie , mcm bru lepas kena puting beliung pun ade. . 




bersepah gila kan ?
haha ! mesti korang istighfar lepas tengok gamba-2 nie. .
tapi tak ape , dengan sekelip mate aku ubahkan bilek nie jadi kemas . .



siap hias lagi tau . . 
hahai . .
bosan lah kate kan . 
yg dah berkemas tu ayu tak sempat snap coz da penat gila . .
kemas bilek sorang-2 . .
bilek kecik tapi sampah berlambak . .
bilek ape ntah tuu . .


Dah bace ? Rate lah perasaan korang lepas bace post ni.

them again


Hai !
setiap malam & every midnight !
haha..speaking jap..
ayu selalu on skype dgn SEPET & WAWA..
hehe !
semalam kiteorang skype smpai pukol 3:30am,,


wawa & sepet tak habes-2 gaduh..
haha ! suke ayu tgok..
si sepet tu lapar..
pastu si wawa pulak kenakan si sepet..
wawa tunjuk air milo lah..air susu laa..roti lahh..
hahai .. yg sepet geram je tgok kan si wawa..
memang kelakar dgn diorang nie..
hehe !


then..ayu mintak diorang wat bentuk HEART..
wawa je buat..si sepet tu gedik & jahat tak nak buat heart..
tak nak heart si sepet,.err.. T.T
dia boleh pulak tunjuk bantal dia yg busuk tu..
HAHA !

then..
mcm biaselah..skype bertiga tak lame..
sekejap jek..
then ayu skype ngn sepet jek..


kesian dia..sampai tertido dibuatnye sbb tmankan ayu skype..
hahai,,
kesian dia..
ngantuk-2 pun temankan ayu skype..
mase dia bareng then pejam mate depan lappy..
comel je..nak snap tak sempat..
hehe !
tp seriously comel bila dia sleep..
mcm budak kecik..
hehe !
memang kesian dia tertido mase skype dengan ayu..
ingtkan dia main-2 .
last-2 je trtido betol-2..
kelakar laahh sepet nie ..

Dah bace ? Rate lah perasaan korang lepas bace post ni.

Thanks for them..


HAI !
semalam kan ayu TAK ADE mood langsung..
MOOD ayu semalam SEDIH jek..
hmm..
naseb  baik kite ade kawan kite yg temankan kite semalam..


THANKS WAWA & SEPET..
sebab temankan ayu SKYPE semalam..
soory taaww semalam tak ade mood..
tapi..
tak lame laa ayu SKYPE ngn diowg,,
sekejap jek..
sebab lappy wawa wat hal..
soo ayu SKYPE sekejap dengan SEPET..


kepale kite same tak ?
haha !
baru perasan la pulek kepale kiteorg same..
huahaa..
but please..
JANGAN FIKIR LAIN..
KAMI HANYE KAWAN..

To Wawa & Sepet..
walaupun kite tak pena jumpe face to face..
tapi ayu SAYANG korang.. <3
Rindu kat korang..
Thanks eh sebab skype ngn ayu yg tak ade mood semalam,..

Dah bace ? Rate lah perasaan korang lepas bace post ni.

Skype with THEM !


HAI !
semalam kan kite ade skype ngn bestie kite..
name dia WAWA & SEPET..
kenal diorang tak ?
if tak kenal tgok gmba-2 kat bawah nie..






oke ! da kenal ?
if tak kenal jugak..tgok post-2 ayu yang lame..
yang paling tak boleh handle..
si WAWA nie suke menyakat AYU & SEPET..
tgok lah gmba kat bawah nie..


tengok muke SEPET yg pelik & terkejut tu..
muke ayu pulak muke gelak.,.
si wawa tu..suke sgat menyakat kiteowg,,



HAHA !
si sepet da malu..
sebab wawa tules AINOL <3 AYU..
haha !
sengalz..
konon lah malu kan..
tak suke amek gamba..
nak muntah nie..
HAHA !
happy dapat skype ngn diorang semalam..
hehe !

by the way,
ayu & si sepet tu..
just KAWAN je eh..
tak ade ape-2 hubungan pun,,
si wawa tu je yg suke menyakat kami.,.
BEST sangat-2 kawan ngan diorang..
KELAKAR..!
:D

Dah bace ? Rate lah perasaan korang lepas bace post ni.

New Friends.. Sepet..


HAI !
sekarang nie kite ade dua kawan baru yg COMEL ..
hari tu kite ade WAWA..
sekarang nie..
kite dah ade kawan baru.
name dia AINOL SYAFIK..
umur dia 16 Tahun..
kite panggil dia SEPET..
sebab mate dia sepet..
:D


semalam kite skype nan dia..
kite curi-2 snap gamba dia..


penatt nak tunggu dia senyum mase skype..
Then..bila dia senyum , cepat-2 ayu snap !
haha !
walaupon kiteowg skype..tapi tak bebual pun..
tunjuk muke , then chat..
hehe !
ohh yaa ! ignore my face ye kawan..


curi gamba !
haha !
sooryy ye sepet..
HAHA !

okay-2..
jangan fikir lain eh..
dia kawan ayu jep..
jangan anggap yg lain pulak..
SEPET & WAWA duduk kat SENAI..
jauhkan ?
soo dpat jumpe diorang melalui skype jek..
HAHA !
hopefully dpat jumpe diorang FACE TO FACE..
tak kesah laa kat mane-2..

Dah bace ? Rate lah perasaan korang lepas bace post ni.

Gadis seperti aku - shylla amzah..


HAI !
tadi godeh2 PENDRIVE taw..
pastu..
ade satu video ayu yang lame..
HAHA !
bile ayu dengar balek
 SUMBANG habes lahh seyh !
haha !
tak caye dengar laa..

tapi ayu record vid nie..
mase bulan lepas..
tak ade laa lame sgt kan.. :)
kalau korang rase teringin nak dengar suare ayu yg sumbang nie..
tgok la vid nie..
if tak suke ?
better tak payah dengar la eh..
takut korang pengsan or termuntah pulak..
HAHA !

bile ayu dengar lah kan..
ayu tak dapat bayangkan balek lah mcm mane muke ayu mase record.
rasee..macam menyampah giler..gedik la senang citer !
tak caye ? dengar lah sendiri..
tak payah tengok , tak ade muke ayu pun..

video

korang dah dengar ?
honestly SUMBANG GILER BABI arn ?
haha! thanks la sape yg dengar smpai abes..
komfem rase nak termuntah or pengsan kan dengar ?
HAHA ! tapi itu lah perangai aku..
walaupun suare TAK SEDAP !
tapi tetap suke NYANYI,,
sebab nyanyi hobi aku..
abg cakap , kalau kite NYANYI selalu..
suare yg TAK SEDAP akan jadi SEDAP..
hope ape yg abg cakap tu betul !

Dah bace ? Rate lah perasaan korang lepas bace post ni.

Carta Hati - Najwa Latif


HAI !
kali nie suare SUMBANG ayu nyanyi lagu

CARTA HATI..
act kan..
ayu bosan..
so hobi ayu pulak MENYANYI..
even suare ayu tak sedap..
tapi ayu sukew nyanyi..
soo..
ayu nak nyanyi lagu najwa latif ..
tgok la vid kat bawah nie..
macam biase la..kalau nak dengar tekan PAUSE lagu kat blog nie..
if tak suke..tak perlu kutuk ye sayang..
ayu tahu suare ayu tak sedap..
tak perlu kutuk or perli-2 kat status korang..
sebab ayu tak minat..
this is my blog..& not your's !
okay dear ?
tak suke ?
boleh keluar dari blog nie or tak perlu tgok vid nie.. :D
video

okay da dengar ?
THANKS !
ayu hargai siape yang sudi dengar suare ayu yg SENGAU nie..
Thanks again..!
btw sooryy tak adee muke ayu..
malu weyh nak tunjuk muke..


Dah bace ? Rate lah perasaan korang lepas bace post ni.

Takut by Amalia Alias


HAI !
dah tak tahu nak buat ape kan..
so ayu nyanyi lah lagu TAKUT..
sengaje nak hilangkan bosan..
mase nk wat video nie , ramai betul pengacau..
hehe !
sooryy..! Tak ade face ayu..malu la geng !
haha ! suare dah SUMBANG MAMBANG..soo malu nak tnjuk muke..!
HAHA!
tapi last vid nie,ade nmpak sikedd muke ayu..
haha ! lupe nak tekan STOP mase tu..
haha..!
okee enjoy laa kan denga suare ayu yg
SERBA SERBI SUMBANG nie..
ade part ayu terlepas..
sebab tak tahu sangat lagu nie..
soo hentam jek .. hehe !
oke before nk tgok vid nie..
tekan PAUSE dulu lgu kt blog nie..


video


Dah tengok sampai habes !
wahhh ! terharu nie..
THANKS yee..
sudi jugak dengar suare ayu yg TAK SEDAP nie..
anyway vid nie just for fun taw..!
bukan saje nak kejar hot pun..

Dah bace ? Rate lah perasaan korang lepas bace post ni.

Ade perasaan atau tak ?


Hai !
ade sorang kwn ayu nie..
nak sangat ayu update blog..
sebab dia cakap,dia selalu tgok blog ayu..
okay thanks geng !
sayang kau laa !
HAHA ! oke stop ..
nak sambung cerita..

Ade seorang hamba allah nie..
dia share problem ngan ayu..
pasal dia & ex boy dia..
kalau ape yg ayu nmpak..
dia ngn boy dia dulu..
SWEET habes ! memang jeles la kalau tgok..
serasi..
comel + comel..
haishh..
tapi bile kdtgannye seorang perempuan yg merebut kbahagiaan diorang..

tak paham dengan si lelaki..
baru berape jam tinggalkan si bunga
tibe2..
status2 kat fb da ade bunga yg baru..
siap profile picture,gamba si bunga yg baru..

kepade si lelaki ..
Kau tak rase yg kau nie TAK ADE HATI PERUT..
muke kau da comel giler dah..
tp kau ade fikir tak ape perasaan si bunga yg kau tinggalkan ?
kau da bagi dia harapan..dalam setahun kau bersama dia.
tapi lastly,,
kau mintak breakk off then terus ade baru..
what the ,,,
perempuan tu da sayang kat kau tahap maksimum kot..
kau buat dia mcam tu..
naseb baik laa perempuan tu SABAR dgn perangai kau..
at least dia ade hati perut..
dia kena kutuk..
org yg dia sayang kne rampas.
dia kne marah dengan kau..
macam2 lah..
but dia still sabar..
ape perasaan kau ek..?
kalau ko dah sayang someone tuh gila2..
then..
dia buat bnde yg same mcam kau buat dekat perempuan yg kau tggalkan..
agaknye ape lah perasaan kau ?
nothing to say la geng..
KESALAHAN org lain , SENANG je kau nampak..
KESALAHAN diri sendiri , SUSAH sgt ke kau nak nmpak ?
dah la..
aku tak cari gaduh ngn sape2 pown..
kau pun DA BESAR,,
pandai2 kau fikir sendiri..
:)


Dah bace ? Rate lah perasaan korang lepas bace post ni.

Lebih kurang sama atau tak ade persamaan langsung ?


Hai !
kali nie ayu nak cerite pasal
ALMY NADIA & AYU..
cube korang tgok gamba kat bawah nie..


da tengok kan ?
pade korang same ke ??
takk same langsung kan ?
tapi..
ramai yg cakap muke ayu ade iras2 almy nadia..
haishh..
bukan nak bangge lah kan..
tapi pelik..
betul ke same ?
pade ayu..
tak same pun....
macam mane boleh ramai yg cakap same ??
ape yg same ?
cube cerita siked..
then..
tgok kat bawah nie..

pasal NAJWA LATIF & HASLINDA..
ramai jgak org ckap..
muke diorang nie same..
kiteorang TAK BANGGE pun or TAK BERLAGAK pun bile ramai org ckp mcm tu..
kiteorang pelik je & nak tnye pendapat korang jek..
if tak suke dgn status di facebook & post di blog..
suke hati laa..tapi tak perlu nak perli ayu dekat status korang..
ayu tahu korang lagi HOT dari ayu..
soo tak perlu lah nak perli2..
kay thanks !

Dah bace ? Rate lah perasaan korang lepas bace post ni.

Edisi Ke 3


Hai !
Maseh ade yg tawar diri nak letak muke dia yg comel kat blog kite nie..
hehe !




 
oke2..
yang kat atas nie junior kite ..
Name dia SYAMIMI..
misss kat budak kecik nie..
hehe ! semenjak dia pindah sekolah..
budak nie comel..
budak nie baik..
tak tahu nak citew ape nie dek..





yang kat atas nie..
name dia SHAMIMI jgak..
same dengan adek angkat kite punye name..
hehe ! konfius ..
tadi kite check2 profile dia..
dia nie comel + cute gak..
rase bangge laa bile ramai awek cun nak ayu cerita pasal dia..
hehe ! tapi ayu tak tahu nak citew ape..
Nice To Know You !



Awek cun atas nie..
name dia SHAMZATUL AMALINA.,
pade ayu name dia unik laa..
ishh,, jeles dgn org yg nme unik nie..
tadi ayu baru tgok gmba2 kat profile dia..
Dia nie CUTE jgak laa..
suke nye tgok perempuan cantik..!
banggenye ade gmba2 perempuan comel dalam blog nie..
HEHE !
suke2..!!
Nice To Know You !


Mamat POYO atas nie name dia ARIF !
oke2..dia ni kawan ayu..
orang selalu panggel dia DAN , DON ,  NAN
mcam2 laa nma dia ade..
HAHA !
tak paham ..
hehe ! ape2 name pown bole panggel..
haha !!


yang kat atas nie.
Nama dia ASIA..
eh2 ! salah2.,.name dia ASILA..
dia kakak angkat kitew..
dia peramah..
dia comel..
dia baik..
dia ni open minded..
korang ade akak angkat mcm nie ?
haha !
sayang akak sikedd.. <3


Dah bace ? Rate lah perasaan korang lepas bace post ni.