Online sperti biase..


sekarang dah tak jadi minah cc..
hehe !
sebab p1 dah dibayar...
Love u laa abang..
haha..
ayu tak tahu nak update ape nie..

hurmm..
hah !
semalam ayu chatting nan capital S..
dea akap dea da tak dew at permas lagi..
dea stay nak uncle dea..
bile ayu tnye knape..
dea akap..saje je..
hurmm..
tp sehari seblom dea tak dew kat pemas , dea ade cakap..
yang dea ade masalah family..
ntah laa..
xnak masuk campor hal dea..
nanti dea ckap ayu nie jage tepi kain dea lak..
whatever lah kan..
dea pun da besar panjang,,
pandai la dea jage diri dea sendiri..
hurmm...

Dah bace ? Rate lah perasaan korang lepas bace post ni.

Because of me..

 
dah lame ayu tak update belog kan ?
hurmm..
biase lah , abg ayu tak bayar duit p1 ..
soo kne potong lah kan ?
tak dapat gune lah kan ?
kesian tak ?
tak kesian ?
sukew ati laa..
ayu nak story nie..

22/11/2011
ayuu jalan2 ngn kawan2 ayu..
mase tgh seronok2 gelak..
then nmpak capital S tgah ride motor ..
dia tengok ayu , tbe2 je ade kete kua simpang tbe2..
dia tak sempat nak elak then dia jatuh..
Ya Allah..
kejadian tuh jadi betol depan mate ayu..
ayu rase lah kan..
kalau dia tak tengok ayu ,mesti dia sempat elak..
haish..
lepas je kejadian tu..
hidup ayu dalam rase serbe salah..
cume tuhan jek la yg thu mcm mane ayu risau & rase brsalah dgn dia..
then,ayu pun msej la dia..
ayu mintak maaf nan dia byk kali..
hurmm..
dia tuh da lah spm , bole lak dia eksiden..
hurm..

then..
smalam ayu kua ngn kawan ayu .. mira nmenye,,
pastu ,,
ayu nampak capital S & awek dia round2 permas naik moto..
soo..
ayu da tak rase srbe salah sgt..
sbb dia da bole ride moto mcm biase..
hopefully luke2 yg ade kat bdan dia cpat sembuh..
amin,, 
:D


Dah bace ? Rate lah perasaan korang lepas bace post ni.

Kimia - Melda Ahmad


hye bloggie..!
ingt tak kat blog lme ayu ade wat vlog lagu kimia by melda ahmad..
ayu wat vlog baru..
haha..! vid lame da buang laa..hehe !
oke2..
vid nie really2 just for fun..
nak hilangkan bosan + nak wat diri happy..
hope u guys enjoy!
video
haha!
kelakar kan ?
hehe !
nak kutok?
kutok laa..korg dapat dose .. hehe !
kbai.

Dah bace ? Rate lah perasaan korang lepas bace post ni.

Lelaki a,k.a Jantan

 
hyee bloggie..
hari nie ayu nak story pasal sowg mamat nie..
or ayu gelarkan jantan yall..
dia nie kan..!
poyoo abess weyh !
geram gyleer laa yall..
ayu nak benci dea smpai mati boleh tak ?

dea piker dea da perfect 100% ??!
dea piker dea laki , ayu takut ke ?
dea tuh nothing lah !
umor sme ngn ayu gak !
so for what ayu nak takut ngan dea ?
btw..
his nothing !
 
pasni kan..
ayu dah malas nak layan dea lagi,,
malas nk bebual ngn dea lagi..
kalau boleh , pandang dea pun ayu tak nak lah..
whatever laa..
dea memang sentiase ayu gelarkan JANTAN !

#thanksforread..

Dah bace ? Rate lah perasaan korang lepas bace post ni.

Takut !

 
 
fiuuuhhh !
penadd nye ..!
esok kene wat persembhan at dataran sekolah..
pastu..
khamis , ade prtandingan at mersing..
ari jumaat , adew persembahan at danga city mall..

hope sangat2..
dpat number kedua or ketige mase pertandingan..
tapi rase tak yakin lah boleh menang..
hurm..
takut sngat !
haha..! 
kaki dah saket2 + lenguh2..


Dah bace ? Rate lah perasaan korang lepas bace post ni.

Suprise !

 
hey korang !
tadi petang kan..
ayu tgok ezudyn taww..
kaki dia lebam giler..
kaki dia belah kiri lagi besar daripda kaki belah kanan..
ayu wat suprise kat dia..
tapi tak bpe nak suprise lah kan..
HEHE !
ayu tak bagitahu dia pun yg ayu nak jumpe dia..
time dia tgah lepak ngn kawan dia at padang..
ayu muncul dari tepi..
haha..! hope dia happy lah kan..
sebab dia nk sgt jumpe ayu , tp xdpat sbb kaki dia saket..
soo..
ayu pun wat lah dia happy..
hehe!
seronok taw tengok dia senyum bila dia jumpe ayu..
haha..!

Dah bace ? Rate lah perasaan korang lepas bace post ni.

Tired


Penadd nyee..
godeh2 blog baru ayu nie..
buruk giler kan?
haha! tak pew..belom siap godeh lagi..
tengok laa nnt kalau ayu rajin , ayu edit lagi,.,

ayu nak story nie..
org yg ayu sayang sakit
:'(
hehe! gedik kan..tapi ape ayu kesah..blog ayu kan..
hmm..
dia cakap , dia terpakse pakai tongkat ayah dia sbb dia dah tak leh
pijak lantai..
kaki dia saket sangat katenye..
hope kaki dia cepadd sembuh,,
:)

Dah bace ? Rate lah perasaan korang lepas bace post ni.

New Blog

Blog yg nie buruk arn ?
nie blog baru ayu..
blog lame..tak tahu kenape ramai org cakap ERROR ?
ayu bukak bole  jek..
ade yg bukak pun bole jgak..tp ramai yg kate error lah..
sooryy eh burul la blog nie..
thanks,,

Dah bace ? Rate lah perasaan korang lepas bace post ni.