Lepak di skype . .


Hai !
Hari ni & malam ni . .
ayu lepaskan rindu dengan sayang kite . .
Name dia WAWA NAJWA .. <3
ayu sempat snap siket je. . 
sebab dia hyperactive..
suke bergerak sane sini . .




Oke maaf ye !
muke kami tak SECOMEL macam awak yg tengah bace nie . .
Muke kite sakai2 je. . 
tapi muke ayu lah kan yg paling sakai . .
haha !
kami bertudung kan kan kan ??
hehe !

tadi wawa main gitar lagu kosong . .


even dia tak pro main gitar..
at least dia cuba & tunaikan ape yang ayu suruh..
so kiteorg pun nyanyi lagu kosong..
dia tak dengar suare ayu..
ayu boleh dengar suare dia . .
hehehe !
dia sangat comel !!
jangan jeles ayu skype nan dia. . :]

SAYANG WAWA SESANGAT !
ILOVEYOUSOFUCKINGDAMNDOUBLETRIPLEMUCH!

Dah bace ? Rate lah perasaan korang lepas bace post ni.

Aku Suka Dia - Ainan Tasneem ( cover )


Hai !
Aku suka Dia..
ayu suke part yang nie.

Kekadang hati ku bertAnya
adakah dia dah berpunya
kerana diriku berasa
aku jatuh hati padanya..

Hah ! Part yg tu lah,.
oke..sebelum tu..ayu mntak maaf sesangat .. sebab ayu baru first time dga lagu nie.
ayu denga , terus wat vid..
soo ade part yg salah ..
soryy keyh..


video


Tak sedap kan ?
sorry lah..ayu bukan penyanyi..
tapi hobi menyanyi..
tak suke ? tak ape..tak kesah..

Okee..
This song for You..! :)
Thanks sebab sudi denga..

Dah bace ? Rate lah perasaan korang lepas bace post ni.

Kosong - Najwa Latiff ( cover )


Hai !
semalam ayu nyanyi lagu sahabat,,
hari nie lagu KOSONG ?
lagu dia macam nice jek..
then ade part jerit..
soo..ayu nak try nyanyi lagu yg jerit2 nie..
kompem saket telinge korg nnt..
hahaha !
enjoy keyhh..
vid nie sekadar hilangkan bosan,,
tak perlu kutuk kalau tak suke.
video

Dah dengar?
sorry saketkan telinge korang..
hehe ! ayu cube jek..
tengah bosan gile lah..

Dah bace ? Rate lah perasaan korang lepas bace post ni.

Sahabat - Najwa Latiff ( cover )


Hai !
Dah lame tak update blog..
ayu bosan lah..
soo disbabkan ayu amat sangat bosan..
ayu buat vid lagu sahabat yg dinynyikan najwa latiff..
ayu tahu suare ayu TAK SEDAP langsung.
tp vid nie sekadar HILANGKAN bosan /..
kalau tak suke boleh chauww keyh..coz ayu tak nak tmbahkan dose korang..
means..nnt korg da dga then korang kutok suare ayu..
kan menambah dose korang..
okeyh..
siape yg rajen dengar lah..

video


tak sedapkan?
stop ! jgn kutok..cepat keluaa dari blog nie..nnt dosa korg brtmbah..
cepat pegi sane..
:)
Vid nie jgak ayu tujukan KHAS untuk KAWAN-2 ayu..
Kawan-2 kat fb , kat sekolah , kat kelas kat siape-2 yg anggap ayu KAWAN dia..

Dah bace ? Rate lah perasaan korang lepas bace post ni.

Budak kecik !


HAI !
ayu terase nak update belogg..
tapi tak tahu nak update pasal ape . .
now ayu kat cc. . 
tetibe rindu pulak dekat sorg budak kecik nie..
name dia EZUDYN. . 
Haha!
sorry lah aku pun rindu dkt org yg mmbace nie . .
HEKHEK !
tapi nak wat cm ne an . .
selalunye kalau ayu kat cc. 
budak kecik nie mesti ade kat sebelah pc ayu . .
Hari nie dia tak ade. . 
ayu call tak reti nak angkat . .
penat letuww . .
kesian . . 
Haihh. . 

eh izudin .
kau ni bongok tahu tak . tetibe aku bole rindu kau pulak. 
bangang punye budak . .
ehh..
aku ade gamba2 mase kite dulu . 
nak tgok ark ?




hah ! korang ade ? ade tak ade tak ?
hahaha ! tak ade kan ?
kalau nak macam nie , korg couple lah nan dia . .
dia single tu . . 
pegi lah usya dia ..
dia sweet tau. . 
boleh tahan lah hensem . .

yg kat atas nie lah dia. . ?
oke tak ? oketak?
dia tak hot . . dia tak maket. .dia tak hensem sgt
tp dia caring giler , sweet!

Dah bace ? Rate lah perasaan korang lepas bace post ni.

Dugaan..

 
 
Hai !
Hari nie ayu nak cerite dugaan yg menimpe kat ayu..

Firstly . . 
Ayu makan malam dengan family ayu kat area-2 permas taw..
Then dah habes makan..
nak balek lah kan .. 
tetibe kete tak boleh start . .
Hadooyy !  mase tu kalau tak silap pukul 1115pm kot..
naseb baik lah , jiran ayu bujang..
Call lah diorang mntak tolong..
Hamper dua jam jgak lah kat situ..
Mule-2 okay !
Bile lepas minyak siket , bukak aircond & bukak lampu depan dia automatik MATI..
serabut .. ade lah 3 lelaki org yg makan kat kdai makan tu tolong...
ade sorang tu , comel lah !
oke dah.. smbung citew..
Lastly pukol 1250 kalau tak silap , kerete boleh start..& kteorg teros balek..
jiran bawak kerete kite .. & my sis bawak kerete jiran..
sebab takot kerete tu mati lagi tgh jalan..
Okay..! dah sampai rmah pulak..
Henset ayu pulak bole buat hal ! henpon ayu jenis yg nie..
macam nie lah henpon ayu..
tapi dah longgar..
& tunggu mase nak patah macam hnpon fold ibu yg dulu..
Jgn lah patah dulu ..
bagi lah ayu beli henfon baru dulu . .
Haihh . naseb-2..
tak ape..nie smua dugaan..
hanye mampu bersabar jew ..
:D

Dah bace ? Rate lah perasaan korang lepas bace post ni.

Skype with Kak Tyra


Hai !
Blog ayu nie hamper bersawang pulak .. bile tak update..
HikHik !

Hari nie ayu nak update pasal tadi ayu skype nan kak tyra. .
Kenal tak kak tyra siape ? Alaaa . . Yg pasangan couple yg SWEET-2 tuu..
Kenal tak ?
alaaa..korang nie. . tgok lah gmba kat bawah nie..


Okee dah kenal blom ? If tak kenal jugak , Tak tahu nak cakap ape..
Amacam ? Comel kan ? Sweet kan ? Jeles kan ?
Kan ? kan ? kan ?
berape byk ' kan ' lah kan ?
Okee stop !

Tadi kite skype ngn kak tyra..
Bilek dia gelap , so dia suluh muke dia gune torchlight hp . . tgok lah bwh ni..


Hikhik!
Actually dia tengah bosan . .
soo dia ajak ayu SKYPE..
tgok muke bosan dia tu . . Comel muke akak time bosan..

Muke time bosan..
actually dia cakap dia nak beli gule-2..
tapi hujan..
soo ayu tunjuk lah beg gula-2 ayu yg nie..



dia suke !
hehe ! tgok muke suke dia nie..
suke gilew tgok akak ayu nie happy. .
mule-2 ayu tak tahu macam mane nk wat dia senyum ..
tp tak pecaye pulak , bile tunjuk beg gule-2..dia bole senyum mcm tu sekali..
Hikhik ! suke nye !!

Suare akak tyra nie comel taww . .
mcm suare kartun ! comel sesangat !!
tadi mase skype , dia tak thu yg ayu boleh denga suare dia & mase dia nyanyi..
Dia nyanyi lagu LIKE A G6 , HATIKU MILIKMU..
menjerit-2 dia , mase nyanyi sebab nk hilangkan bosan..


Oke-2. . muke ayu macam tu bukan sebab saket telinga..
tp mase tu ayu nak CEPAT-2 SNAP & ayu tgh makan GULE-2...
so jadi sakai lah kan muke ayu ..
jangan ingt ayu saket telinga pulak ..
weeee !!
Tadi abg mineral , kire boy akak tyra lah , ,
call kak tyra sekejap . .
biaselah , abg mineral tu keje lah katekan .. soo call pun sekejap jew..
Then nak masuk maghrib..
masing-2 nak offline. .
soo kite lambai-2 lah kan..
mcm kat bawah nie..


HikHik !!
Kak tyra COMEL.. suare dia COMEL..ketinggian dia pun COMEL..
*bukan nak kutuk keyh..
Dia serba COMEL lah ..

Tak suke ape yg ayu update ? bolehh pergi ..
yang penting kite sayang KAK TYRA kite nie tersangat-2 !!
<3 <3

Dah bace ? Rate lah perasaan korang lepas bace post ni.

Congrats kawan !


Hai !
Hari nie ayu bace status izudin. .
dia cakap dia dapat sekolah kat tanjung puteri !
Happy nye aku ! sebab dia dpt skolah kat situ . .
tp dlm kegembiraan ayu tu , tak semuanye gembire . .
ade jugak sedih . . sebab banyak kenangan manis ayu dengan dia . .
alahai , , jiwang nye ayu ! pindah sekolah jew , bukan pindah rumah . .
HAHA ! bunguxx kan ??
nak tgok gamba-2 ayu dengan dia ? banyak tau . .
tapi ade 4 je lah  .. HEHE !





Amacam sweet tak ?
kompem lah korang lagi sweet !
lagipun semua nie kenangan jew . .
HAHA ! ayu cume kawan je ngan dia. .
Gamba sikit , tp kenangan banyak !
HAHA ! gedik tak ayat ayu ? gedik kan ?
pasni ayu nak tampar muke siape? ayu nak cubit perut siape lak ?
HAHA ! ayu suke tampar muke dia , main-2 dgn rambut dia , cubit perut dia . .
dia tak balas balek pun . .
kalau ayu wat cm nie kat owg lain , kompem kne  balek . .
tapi dgn izudin nie , dia tak wat ape-2 . . dok diam je .. mcm patung. . 
haha !
Korang tak suke ape yg ayu update ?
get out from this blog je la keyh . .

to izudin!
Hooyy budak kecik !
Congrats dapat sekolah kat tanjung puteri . .
kau belajar betul kat sane . . kau jgn nak mengade tidor dalam kelas jew .. 
Belajar weyh ! HAHA !
Jangan lupe pulak ! cari awek untuk diri kau satu . .
cari kan untuk aku sekali weyh !
HAHA ! 
aku gurau jew lah . . cari kan untuk kau je . .
untuk aku tak payah . .
tu je aku nak cakap kat kau . . HAHA ! 
bye weyh !

Dah bace ? Rate lah perasaan korang lepas bace post ni.

Bile Si Tanduk Berposing


HAI !
Hari nie ayu nak cerite . .
Ayu ade trademark baru bile snap gmba. .  iaitu ayu suke buat TANDUK. .
HEHE ! Tgok gamba-2 kat bawah nie . .

Semua bertanduk kan ?
HAHA ! Ayu pun tak tahu kenape tetibe tgn ayu boleh candid mcm tu . .
kawan ayu cakap , ayu tiru org KOREA . .
lahh . . yew ke ?
ayu tak minat KOREA , so ayu tak tahu lah diorang snap mcm mane . .
HEHE ! Peminat KOREA , sorry ye . . ayu memang tak minat korea . .
Tak suke ayu candid macam nie ?
Tak suruh korang suke pun . .
Korang tak suke , tapi ayu suke . .

If korang perasan lah kan . .
gamba ayu yang ke ENAM. . 
muke ayu GEMUK kan ??
HAHA ! ayuu sudah gemuk !
hehe !! 

Dah bace ? Rate lah perasaan korang lepas bace post ni.

2012 Update !


Hey !
Dah bersawang dah blog ayu . .
Dah lame tak update kan ?
Ayu nak update pasal Tahun Baru . .
Tengok gamba bawah nie . .

HEHE ! Si tanduk pun nak ucapkan SELAMAT TAHUN BARU !
Banyak kan Tanduk ? HEHE ! ade ayu kesah ??
memang trademark ayu amek gmba ADE TANDUK..
Tak suke jangan kutuk keyh ? wat tambah DOSA korang jew. .
HEHE !

Setiap orang ade azam kan ? same like me. !
okay speaking jap !
err. . azam ayu tahun nie . .

---> * Nak CONCENTRATE belajar . . PMR lah katekan . .

---> *Nak jadi lagi BAIK dari tahun-2 yang lepas . .

---> *Nak BERTUDUNG. . asyik FREE HAIR je selame nie ..

Simple je azam ayu . .
ayu berharap sangat dapat penuhi AZAM-2 ayu tuh . .
Doakan ayu iyee . . <3
Ayu doakan korang pun dapat penuhi AZAM-2 korang . .
Amin. . 

Lagi berape hari nak naik skolah . .
soo. .
kena lah start study smart . .
coz lagi berape bulan nak PMR..
Takot !! hehe !!
soo GOOD LUCK to ALL PMR CANDIDATES..
*wish awal-2 tak salahkan . .




Dah bace ? Rate lah perasaan korang lepas bace post ni.